Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és KollégiumKollégiumi felvétel

Főoldal Hírek Dokumentumok Információk
Tanáraink Galéria Járványügyi információk
Elérhetőség

   Járványügyi információk

Egészség megőrzését célzó intézkedések, jogszabályok, kiadott útmutatások, irányelvek betartása mindenki számára kötelező!

 Általános higiénia szabályok, maszk és távolságtartás

  • A személyi higiéné betartása a kollégium minden polgára (ideértve valamennyi kollégistát és valamennyi munkavállalót) részéről szükséges. Ez magában foglalja a gyakori szappanos kézmosást vagy alkoholos kézfertőtlenítést, a köhögési/tüsszentési etikett betartását, illetve az arc felesleges érintésének kerülését, valamint a szájat és az orrot eltakaró eszköz (továbbiakban: maszk) használatára vonatkozó szabályok betartását.
  • A megfelelő fizikai távolságtartás betartása az kollégium területén belül rendkívül fontos a vírus tovább terjedésének megakadályozásában.
  • A kollégiumba az ott dolgozókon és a kollégista tanulókon kívül más személy nem léphet be. ( Ez alól kivételt képeznek a Berzsenyi Dániel kollégium diákjai. Számukra az étkezés biztosítása miatt a tranzit áthaladás engedélyezett.)
  • A kollégiumban, ha több személy együttesen tartózkodik és a 1,5 méteres védőtávolság nem tartható, a maszk használata kötelező.
  • A közös használatú helyiségekben, így a fürdő- és illemhelyiségekben is, térben és időben mindenki tartsa be a távolságtartás szabályait.
  • Zárt térben az esetleges kórokozók koncentrációjának csökkentése érdekében kiemelt figyelmet kell fordítani a folyamatos, rendszeres, fokozott intenzitású természetes szellőztetésre. Bővebben...
VIGYÁZUNK EGYMÁSRA!  VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum
Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium
Szombathely, Nagykar utca 1-3.